WAVE BOAT


The best of both worlds!

Als je altijd al graag een jetski had gewild of er eentje hebt, dan is het een moeilijke combinatie om die entertainment te delen met vrienden of familie.

Nu is deze kloof gedicht dankzij de Sealver Wave Boot. Varen of jetskiën? Nu kun je beide combineren en samen genieten...

SEALVER 444 wb

SEALVER WB 444


Uiterst compact en extreem snel!


Praktisch, compact, responsief en tot 5 plaatsen aan boord. Met zijn scherpe romp snijdt hij zo door het woelige water heen. Manoeuvreerbaarheid die heel dicht aanleunt bij het jetskiën. Dit model is ideaal voor sportieve uitstapjes met een kleine groep vrienden.


Lees meer


SEALVER WB 525


The Legend!


Met een capaciteit van 6 personen is de waveboat 525 een gezellige familieboot. Met zijn 2 ligstoelen achterin, zijn afneembare tafel vooraan (die plaats biedt aan 4 tot 6 personen eromheen) is het de ideale metgezel voor leuke uitstapjes samen met familie of vrienden. Dankzij de categorie C-certificering kunt u zowel op zee als in zoet water navigeren. Ideaal om rust en actie aan het water met elkaar te combineren.


Lees meer

SEALVER WB 656


Elegant en sportief!


Dit is de grootste en meest luxueuze boot in het Waveboard assortiment. Gekenmerkt door zijn ruimte en gebruiksvriendelijkheid heeft dit model alle kwaliteiten van een open romp.  Echte ruimte om te delen, een krachtige uitstraling, een hoge boeg maar bovenal een ontwerp dat resoluut is toegewijd aan het comfort van zijn 7 passagiers. Het is de perfecte bondgenoot voor zeereizen. Een echte waterbasis waar u in een mum van tijd kunt switchen tussen jetskiën, wakeboarden, duiken of luieren!


Lees meer

SEALVER RIB WB 575


Gemaakt voor avonturiers.


De waveboat 575 biedt plaats aan 8 personen. Deze RIB is de perfecte partner voor groepsuitjes op zee. De Hypalon-tubes bieden een langere levensduur. Zijn zeewaardigheid en geringe diepgang geven toegang tot elke inham of strand. Zijn vermogen-gewichtsverhouding blijft ongeëvenaard! Met zijn slanke ontwerp combineert de WB 575 sensatie en functionaliteit.


Lees meer

SEALVER RIB WB 626


Beleef het avontuur met de ganse familie.


De 626 waveboat is geschikt voor 10 personen. Het is de partner bij uitstek voor alle uitstapjes op zee. De Hypalon-Tubes bieden een langere levensduur dan de standaard tegenhangers. Zijn zeewaardigheid en geringe diepgang geven toegang tot elk strand of elke baai. Door zijn vermogen-gewichtsverhouding snijdt men vlotjes door de golven! Kortom, een comfortabele waveboat met een groot zonnedek en letterlijk een zee aan ruimte.


Lees meer

SEALVER Z8 HEVO


Comfort, luxe, ruimte... en slechts 8M! 


De Z8 Hevo-golfboot is het summum van innovaties. Allemaal bedoeld om het leven aan boord te verbeteren. Het comfort is ongeëvenaard. De gewatteerde kussens en ligstoelen en de progressieve CARBON hypalon-tubes helpen bij het creëren van een warme en ergonomische brug rond de jet. Met zijn royale volumes behoudt hij zijn wendbaarheid, zijn rijprecisie bij hoge snelheden en stationair. 


Lees meer

SEALVER Z7 HEVO


De Waveboat Z7 uit de Z Line-serie biedt plaats aan tot wel 8 personen.


De boot heeft een prachtige binnenruimte die geoptimaliseerd is voor zonnebaden, zitplaatsen en vertier. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe generatie progressieve tubes, dunner aan de voorkant met een geavanceerd design.

Zijn ongeëvenaarde manoeuvreerbaarheid en stuurgemak geven je het gevoel aan het stuur te zitten van een GT gericht op performance!


Lees meer

SEALVER Z6 HEVO


Ontdek de meest compacte waveboat in het Z Line Hevo-assortiment!


Hij heeft alles wat zijn grote broers hebben, of bijna toch... We vinden onder meer alle innovaties met betrekking tot comfort en prestaties van de Hevo line terug. Alsook grote ruimtes aan boord met een indrukwekkend zonnebed.

Met zijn ongeëvenaarde vaarprecisie en wendbaarheid mede door zijn afmetingen blijft de Z6 verbazen. Zoals steeds powered de jetski letterlijk de Z6 voort met de onmiddellijke stuwkracht van een turbine. Het voelt bijna alsof je met een sportcoupé rijdt!


Lees meer

SEALVER Z8 HYBRIS


De Z8 Hevo-golfboot is het summum van innovaties. Allemaal bedoeld om het leven aan boord te verbeteren.


Het ultieme bieden binnen een ruimte van slechts 8 meter. Het comfort is ongeëvenaard. De gewatteerde kussens en ligstoelen en de progressieve CARBON hypalon-tubes helpen bij het creëren van een warme en ergonomische brug rond de jet.

Met zijn royale volumes behoudt hij zijn wendbaarheid, zijn rijprecisie bij hoge snelheden en stationair.

Bij Hybris kies je ook voor het vermogen. Deze versie kan tot 300 PK ondersteunen.


Lees meer

SEALVER Z7 HYBRISDe Waveboat Z7 uit de Z Line HYBRIS-serie biedt plaats aan maximaal 8 personen.


De wave boot wordt gekenmerkt door zijn gemotoriseerde buienboordmotor. De boot heeft een prachtige binnenruimte die geoptimaliseerd is voor zonnebaden, loungen en vertier.


Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe generatie progressieve carbon tubes. Dunner aan de voorkant met een geavanceerd design.


Lees meer

SEALVER Z6 HYBRIS


Ontdek de meest compacte waveboat in het Z Line HYBRIS-assortiment!


Hij heeft alles wat zijn grote broers hebben, of toch bijna... We vinden onder meer alle innovaties met betrekking tot comfort en prestaties van de Hybris line terug.

Alsook grote ruimte aan boord met een indrukwekkend zonnebed. Met zijn ongeëvenaarde vaarprecisie en wendbaarheid mede door zijn afmetingen blijft de Z6 verbazen.

De buitenboordmotor geeft een vertrouwde kant aan de Z6 en laat de boot schitteren met zijn verbeterd ontwerp en aangepaste eigenschappen.


Lees meer