OVER ONS

Knokke & Breskens

Knokke Yachts, exclusief importeur/dealer voor België van Sealver Boats


Onze activiteit is ontstaan door onze gepassioneerde interesse in boten. Wij streven ernaar om niet de grootste maar wel de betere te zijn in service en klantvriendelijkheid.
Met meer dan 25 jaar ervaring in de autowereld kennen we het belang van klantentevredenheid.

UW BOOT IN VERTROUWEN KOPEN


U kan bij ons terecht voor de aankoop maar ook voor de verkoop van uw boot. Wij verkopen uitsluitend boten die slechts één eigenaar hadden voordien en/of een volledige historiek bezitten.


Samen met andere partners in binnen- en buitenland kunnen we u een uitgebreid aanbod aanbieden van zeer goed onderhouden boten tegen zeer concurrerende prijzen. We kunnen u ook helpen bij het verzorgen van uw transport en aanvraag tot inschrijving van uw vaartuig.


Wij hebben een verkoopsteiger in de jachthaven van Breskens waar we steeds boten aanbieden van klanten of boten uit eigen beheer. We vragen u om altijd een afspraak te maken daar wij veel onderweg zijn en u geen nutteloze verplaatsingen zou maken.

STEFAAN STROO

Zaakvoerder

Levenslang gepassioneerd voor alles wat motorisch aangedreven wordt op de baan en op het water. Staat garant voor een onbetwistbare reputatie, warme babbel en uitgebreide kennis aangaande boten.

SILAS ROETS

Dienst Verkoop

Gedreven om u te helpen en oplossingen op maat uit te werken met een smile. Geen obstakel is teveel om uw droomproject waar te maken.

MEET OUR TEAM

Het Team